Neumann János Egyetem - III. Gazdálkodás és Menedzsment Tudományos Konferencia 2018

INFORMÁCIÓK A PUBLIKÁCIÓRÓL

A publikációs tevékenység jelentőségére tekintettel Szerkesztő Bizottságot hoztunk létre a résztvevők tudományos publikációinak megjelentetésére. A pályázati támogatás a publikációk megjelenésére nem terjed ki; a cikkek megjelenése a konferenciától elhatárolva történik. A mellékelt, formai követelményeket tartalmazó sablon szerint összeállított, maximum 5 oldalas, kizárólag WORD  formátumban elkészített anyagokat ISBN számmal ellátott, nyomtatott kiadványban jelentetjük meg a résztvevők számára.

A publikációk megjelenésének költsége a résztvevőt terheli.

A publikáció megjelenésének költsége: 12 000 Ft (bruttó)/2 db első szerzős publikáció. A doktori fokozat előtt álló hallgatóknak kedvezményesen 10 000 Ft (bruttó)/2 db első szerzős publikáció. A díjat átutalással kell kiegyenlíteni.

Számlaszám: 10025004-00336114-00000000 Magyar Államkincstár.

Első szerzőként legfeljebb két publikációval lehet a kiadványba jelentkezni (ezen kívül maximum két dolgozat társszerzőjeként lehet szerepelni). A maximum 5 oldalas, kizárólag WORD formátumú publikációkat ISBN számmal ellátott, nyomtatott kiadványban jelentetjük meg a résztvevők számára. Elkészítés kizárólag az oldal aljáról letölthető sablon szerint:

A cikkeket 2018. szeptember 27-ig kell feltölteni. elektronikus úton a regisztráció menüpontnál.

A számlát a résztvevő által megadott munkahelyi névre és címre állítjuk ki. Ha szükséges, közölje adószámát is. Az átutalás közlemény rovatában kérjük, tüntesse fel: a nevét. A publikációs költség fizetési határideje a számla kiállításától számított 15 nap.

Kiadvány megjelenése a költségek befizetése után, várhatóan 2018. novemberében.

A kiadványban megjelenő cikkek lektorálásáról a Szerkesztő Bizottság gondoskodik. Köszönjük azok jelentkezését, akik vállalnak lektorálást.

Az 5 oldalas kiadvány cikk formai sablonja